O nama

LP nekretnine je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te je poslovanje agencije u skladu sa zakonskim propisima.

Kupnja i prodaja nekretnina proces je koji podrazumijeva poznavanje niza znanstvenih područja, pravnih procedura, kao i stanja nekretnina na tržištu te zahtijeva pregovaračke sposobnosti kako bi suradnja bila uspješna.

Našu agenciju čini mladi perspektivan tim koji iza sebe ima iskustvo rada na području nekretnina te u turističkom sektoru, ali i mnogobrojna znanja i vještine stečene fakultetskim obrazovanjem.

Specijalizirani smo za područje Kvarnera, prvenstveno Crikveničko-vinodolske rivijere, Kraljevice i otoka Krka, a s našim partnerima također pokrivamo i područje Istre.

Za Vas stojimo na raspolaganju od prvog kontakta i upita o nekretnini, do provedbe cjelokupnog kupoprodajnog procesa i realizacije prodaje. Tu smo za sve popratne procese koji se na tom putu nađu, a neke od usluga koje nudimo su: upoznavanje naših klijenata sa stanjem na tržištu nekretnina, razgled nekretnina, provjera dokumentacije, procjena, ishođenje osobnog identifikacijskog broja za strane državljane, izrada i sklapanje ugovora, upis vlasnika u zemljišne knjige te prijenos režijskih troškova, a u suradnji s našim partnerima možemo Vam omogućiti i mnogobrojne dodatne usluge.

Trudimo se imati kvalitetnu i bogatu ponudu provjerenih nekretnina, a ako u našoj bazi niste pronašli nekretninu za sebe, slobodno nam se obratite te ćemo se rado posvetiti individualnoj potrazi iste.