O nas

LP nekretnine je licencirana agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami, vpisana v register posrednikov pri Hrvaški gospodarski zbornici in posluje v skladu z zakonskimi predpisi.

Nakup in prodaja nepremičnine je proces, ki zahteva poznavanje številnih znanstvenih področij, pravnih postopkov in stanja nepremičnin na trgu ter zahteva pogajalske sposobnosti za uspešno sodelovanje.

Našo agencijo sestavlja mlada perspektivna ekipa, ki ima izkušnje z delom na področju nepremičnin in turizma ter številna znanja in veščine, pridobljene s fakulteto.

Specializirani smo za področje Kvarnerja, predvsem Crikveniško-Vinodolske riviere, Kraljevice in otoka Krka, s partnerji pa pokrivamo tudi področje Istre.

Na voljo smo vam od prvega stika in povpraševanja o nepremičnini, do izvedbe celotnega kupoprodajnega procesa in realizacije prodaje. Tukaj smo za vse spremljajoče procese, ki se pojavljajo na tej poti, nekatere izmed storitev, ki jih ponujamo pa so: seznanitev naših strank s stanjem na nepremičninskem trgu, ogled nepremičnine, pregled dokumentacije, cenitev, pridobitev osebne identifikacijske številke za tuje državljane izdelava in sklenitev pogodbe, vpis lastnika v zemljiško knjigo in prenos režijskih stroškov, v sodelovanju z našimi partnerji pa vam nudimo številne dodatne storitve.

Trudimo se imeti kakovostno in bogato ponudbo preverjenih nepremičnin in če v naši bazi niste našli nepremičnine za vas, nas kontaktirajte in z veseljem se bomo posvetili individualnemu iskanju le-te.